Cikkek,  Dildók,  Maszturbátorok,  Popsi izgatók,  Potencia,  Sikosítók,  Szex,  Szex Dr,  Szexbabák,  Szexi ruhák,  Szexjátékok,  Szexkellékek,  Vaginák,  Vákumpumpák,  Vibrátorok

Szexjátékszerekről tippek és tudnivalók, szexshop titkok és infók

Mikor az INTIM CENTER szexshop nyitott harminc éve, az emberek nagy része még úgy vélekedett, hogy erotikus játékszerekre kizárólag a magányos, egyedülálló, de szexuálisan még aktív nők és férfiak fanyalodnak, vagy a szadómazó szexet szeretők, vagy esetleg a szegekkel kivert bőrszerkóban lófráló perverz alakok. Mára nagyot változott a helyzet, szinte mindenki nyíltan áll a kérdéshez.

A budapesti szexshopunk kínálatában és a szexhez való viszonyulásban úttörőként követte az erotikus igényeket. Manapság fölösleges álruhában, parókát öltve úgy tenni, mintha nem mi mennénk be a különleges boltba, hiszen minden nagyváros tele van olyan üzletekkel, ahol háborítatlanul beszerezhetjük, amire kedvünk támad.

A Szexshop bevásárlás előtti tippek után a szexjátékszer vagy más néven szexuális segédeszköz tippeket, és tudnivalókat ismerhetsz meg.
Szexjátékszerek tisztítása: A játékszer a tested leginkább megóvandó részén lesz használva, ezért inkább kétszer tisztítsd egyszer használd elvét kövesd. Mindenképpen mosd el használat előtt, és után is, így garantáltan mindig tiszta lesz.
– A játékszered csak a tiéd. Ha akarod nyugodtan mutasd meg a barátodnak vagy barátnődnek, akár a szüleidnek, akinek csak akarod, kézbe fogva semmi gond. De soha ne add kölcsön használatra. Inkább vegyél neki egyet ajándékba, de a tiedet ne használja!

– Élesen határozd el, hogy az anális célra használt eszköz csak a saját anális játékodhoz való, és csak oda! Amit análisan használsz, azt sehol máshol ne! Ha rendszeresen önkielégítesz az ánusz bevonásával is, akkor erre külön eszközt rendszeresíts… Ha a továbbiakra kiváncsi vagy, akkor a teljes cikket itt olvashatod el.

  • Tippek: Az önkielégítésről tanácsok gyakorlati kézikönyv cikksorozat, további fejezetek itt. Intim Center online sexshop és sex üzlet szexualitásal kapcsolatos további cikkeket olvashatsz itt.
  • Ha az Intim Center online szexshop webáruház kínálatából megrendeled a raktáron lévő terméket, akkor rövid idő alatt, diszkrét csomagolásban kapod meg.
    Ha férfiaknak és nőknek ajánlott szex segédeszközöket személyesen szeretnél vásárolni, erre is van mód. Budapesten Astoriánál található legjobb szexshop boltban megteheted. A szexshop hírekben is írjuk, de érdemes belátogatni a szexüzletbe, mert különleges termékek, egyedi darabok is vannak készleten!

A cím: INTIM CENTER szexbolt Budapest, Károly krt. 14. félemelet. Nyitva hétköznap 9-20 óráig, hétvégén 9-18 óráig.