Cikkek,  Dildók

A dildó szabadabb nyelvezetben műfasz, sok nő gondjára segítség

A dildó vibrálás nélküli erotikus játékszer, ami a behatolás szimulálására használható. Az élethű, realisztikus anyagokból készült változatok a legnépszerűbbek és a gyártók is igyekszenek mindent megtenni az anyaghasználattal és a formákkal, hogy a valóságot leginkább megközelítő másolatokat készítsenek.

  • Dildó, mű pénisz rendelés
    Az intim shop webáruházából itt választhatsz műfarkat
  • Dildó személyes vásárlás
    Intim Center szex shop üzlet Budapest V. kerület Károly krt. 14. félemelet, nyitva hétköznap 9-20 óráig, hétvégén 9-18 óráig, az Astoriánál.

Az extrém dildók sem hiányoznak az Intim Center szex shop választékából, azoknak akik valami különlegesre vágynak. Dildók készülnek fémből és kétvégű, páros verziók is léteznek. A dildó egy műpénisz, vagy szabadabb nyelvezetben műfasz teljes cikket itt olvashatod el:

A dildót azoknak ajánljuk, akik hüvelyi orgazmusra vágynak, sokan a nagy méretű változatokat vagy a változatos pózokat lehetővé tevő tapadókorongos verziókat részesítik előnyben.

Azoknak az igényeseknek, akik csak a minőségre és a realisztikus élményekre esküsznek, ajánljunk élethű dildóinkat. Formájuk, kialakításuk, erezetük nagyban hasonlít egy eredeti hímvesszőjére, így az élvezet nagyon hasonló lesz! Te se érd be kevesebbel, tedd magasra a lécet, csak a legjobbat válaszd! Találd meg a leginkább tetszőt, és éld át az orgazmus élményét! Rendelj még ma, próbáld ki és használd bátran!

Gyakran teszik fel nekünk vásárlóink azt a kérdést, hogy igazából mi is a különbség a vibrátor és a dildó között. Akik nem túl jártasak a szexuális segédeszközök világában, esetleg még soha nem nézegették egy szexshop kínálatát sem, azokat méltán összezavarhatja ennek a két szexkütyünek a hasonlósága, hiszen mindkettő maszturbációhoz használható, ám míg a vibrátorok rezgő stimulációt is alkalmaznak, addig a dildók rezgés nélküli kényeztető eszközök.