BDSM szado-mazo

Az erotika durvább élvezeteihez BDSM kellékek

A BDSM játékok a domináns elemekkel való szexuális érintkezéshez szükséges eszközök és kiegészítők teljes skálája. Vannak modellek az egyik partner számára, vagy párban történő felhasználásra. A gegeket úgy tervezték, hogy partnere ne minél kevesebb hangot adjon ki. A BDSM játékok állandó része a büntetés. Ezért a verem, az ostor, az ostor vagy a játékos evező olyan népszerű. Puha vagy kemény bilincset használnak az engedelmesség rögzítésére. A teljes benyújtás hatása maszkok segítségével jön létre. Ne felejtsük el, hogy a BDSM termékek nagyon sokoldalúak, és könnyen illeszkednek egy világos, akár mindennapi képbe

Igaz divat is, de tény, hogy a BDSM szex, a szado-mazo vagy alá-fölérendelt viszony, igazából a Szürke 50 árnyalata című film óta vált népszerűvé. Amíg régebben csak a fiúk játszottak ezzel a gondolattal, addig a hírhedt könyvadaptáció óta a lányok is nyitottabbak lettek erre a témára. Így jóval elfogadottabbá vált ez a műfaj, és a hölgyek is rájöttek, hogy ésszerű keretek között egyáltalán nem ördögtől való a téma.

Alapja természetesen a kölcsönösség és a bizalom, de ha megvan a megfelelő partner, miért ne dobhatnátok félre az untig ismételt pózokat? Nézelődjetek, és válasszátok ki a tökéletes darabot, ami ahhoz kell, hogy megvalósíthassátok a legtitkosabb vágyaitokat.

Korbács
A BDSM szexkellékek téma említésénél az elsők között a korbács jut az eszünkbe. Nem kell rögtön a rabszolgahajcsárokra és a 2 méter hosszú ostorukra gondolnotok, maradjatok a szex közbeni fenekelésnél, amire ha vevők vagytok, érdemes feldobnotok egy kicsit. Méretben és kialakításban van ezer féle, a finom, tollastól kezdve a bőrből készült darabokig, az pedig, hogy melyikőtök kezében van az irányítás, csak rajtatok múlik.

BDSM szado-mazo S/M termékek
A BDSM akkor lett felkapott, amikor A szürke ötven árnyalata sikeres lett. A szadómazó szex segédeszköz kínálat is kibővült, a vásárlók által kedvelt termékek közül válogathatsz: megrendelheted, vagy szexshopunkban megveheted. Főbb kategóriák:

BILINCS – KÖTÖZŐ – MASZK – MELLCSIPESZ – PASKOLÓ EGYÉB BDSM

Kikötözés
Fontos továbbra is megemlíteni, hogy az egész alapja a kölcsönösség, ne kötözzétek ki azt, aki nem akarja. Viszont ha találtok valakit, aki vevő erre, egy teljesen új és izgalmas élményben lehet részetek, ami messze túlmutat a misszionárius pózon. Az izgalom elsősorban a kiszolgáltatottságon alapul, ami ebben az esetben egyáltalán nem negatív érzés.
A fiúk ilyenkor kiélhetik teljes irányítási vágyukat és dominanciájukat jöhet egy bilincs is, míg a lányok, ha megbíznak a partnerükben, magukat teljesen átadva megélhetik a nőiességüket és a könnyedséget, amikor nem nekik kell kézben tartani a dolgokat.

BDSM szettek
Ebben a csomagban megtaláltok mindent, amire szükségetek lehet, ha még soha nem próbálkoztatok korábban ilyesmivel. Ostor, kötél, nyakörv, kéz- és láb béklyó, szemmaszk és szájpecek is rendelkezésetekre áll, és csak rajtatok múlik, hogy egyszerre, vagy külön-külön használjátok őket. Ha rám hallgattok, és rákaptatok már az ízére, vessétek be az összeset egy időben, felejthetetlen élményben lesz részetek.

S/M ruházat
A kiegészítők mellett a másik, ami fontos szerepet játszik, ha elképzeltek egy jelenetet, és kell hozzá ruha. Férfiak számára is készültek különféle szerelések, de ne vessetek meg, van akinek kifejezetten furcsák női szemmel. Annál izgatóbbak a lányok számára készült szettek, ami igazából csak a hölgyek bevállalósságától függ, hogy mit szeretnének felvenni.
Sok nő kedvence a bőrből készült komplett szett, ami sokat mutat, de a fantáziának is marad valami,. Legalább azokban a percekben, amíg nem szaggatja le a ruhát a partneretek. Nem sokba kerülnek a kicsit domina-darabok, de ha többet mutató ruhát kerestek, akkor az is van.

Ha még durvább BDSM darabokra is kíváncsiak vagytok, nézzetek körül az Intim Center szexshop oldalán, ha pedig teszteket és korábbi válogatásokat szeretnétek olvasni, látogassatok el ide.

BDSM rabság
Ez a fétis eszközök világa rendkívül kiterjedt mind azok számára, akik kísérletet tesznek egy kis bizonytalansággal, mind azok számára, akik pontosan tudják, mire jelentkeznek. Javasoljuk, hogy a szerelmesek ártatlan gyengéd bilincsekkel kezdjék. Maga a tény, hogy a párját ágyba láncolja, teljesen megváltoztatja a kapcsolatát, lehetővé téve az egyik fél számára az erotikus simogatások ellenőrzését, a másik pedig csak az örömnek engedi magát. De ez még csak az út kezdete…

Azok számára, akik fejlettebbek és értékelik a rabság légkörét, ajánljuk például a speciális támasztékokat, a nehezebb bilincseket, köteleket a kötéshez, a pántoláshoz… Rengeteget lehet választani! Amikor a szadizmusról és a mazochizmusról van szó, kiderül, hogy a fájdalom és az élvezet közötti határ rendkívül vékony. A szelíd, kézzel mért pofonoktól az intenzívebbekig, ahogy csak akarja. Izgalmas „kínzások” eszközei várják és lehetővé teszik a szexuális élvezet teljesen új távlatainak felfedezését. Válassza ki, mi fogja tartani az elvárt kényelmi zónában!