Szexshop

Felfújható Bondage labda

Merüljön el a legvadabb fantáziájában a Fetish Fantasy felfújható bondage labdájával. A lekerekített design lehetővé teszi, hogy pihenjen minden helyzetben, még szexuális ingerlés közben is, amennyire ez lehetséges. Egyszerűen felfújható a szelepe segítségével. Miután végzett, a szelep megnyomásával könnyen le is eresztheti. Otthoni szórakozásra, vagy romantikázásra is ideális. Sok pozitúrájában kényeztethetitek egymást, a két oldalsó fogantyújába kapaszkodva. Ráülhetsz, rá feküdhetsz, vagy támaszkodhatsz rajta, így elölről vagy akár hátulról is kényeztetés érhet.
Rendeld meg webáruházunkban és máris kipróbálhatod a 6 javasolt pozíciót, vagy akár ami éppen az eszedbe jut. A szexbútor ajándékba is ideális, feledhetetlen élményeket nyújt.
A nagy fekete golyó akár 300 kilós terhet is kibír. Puha szövete van. BDSM rajongók számára is ideális, akár egy kikötözőszettel is párosítva, amit az Intim Center szexüzletében (Budapest, Károly krt. 14.) is megvásárolhatsz hozzá. További előnye, hogy hordozható, és könnyű tárolni. (Magas hőmérsékletnek, vagy közvetlen napfénynek ne tegye ki.)

Termék címkék: , , , , , , , ,