Szexbabák

Felfújható szexbaba

szexbaba_oralszexre_leterdelveA Szex-tech blog szerint jelen pillanatban sajnálatosan, mindössze egyetlen szép, és valóban használható szexbaba van a piacon. Hogy ez nem így van, jöjjön el az Intim Centerbe és nézze meg a választékunkat.
A blog cikke: A baba a francia Domax cég terméke. Pontosabban ebből több változatot is gyártanak, de ebből az alapmodell az érdekes. A másik kettő nem felfújható, hanem a testet polisztirol golyókkal töltik fel, amitől bár szemre szép, de olyan mintha homokzsák lenne. Az utóbbiakat értelemszerűen koporsó szerű dobozban szállítja a cég. Korábban ez Laetitia, majd előtte French madame néven futott, eltérő kivitelben
A felfújható modell szemre is nagyon szép. Vastag, de nagyon jó tapintású latexből készül és szerencsére nincsen benne semmi extra (szilikon vagina, vibrátor stb, szóval minden ami elronthatja…) Ezt a felfújható babákhoz hasonló dobozban összehajtva szállítják, és mellé adnak egy lábpumpát is. Ennek oka az, hogy a latex nem szereti, ha tüdővel fújják fel, mert a leheletben lévő pára és a baktériumok megeszik az anyagot.
Maga a baba egy nagyon szép, úgynevezett keményfejes baba, a hajszíne a rendelés során megadható, egyszerű műszálas paróka. A szelepe meglehetősen béna, mindenképpen barkácsolásra szorul, a fej hátsó részén található. Valamit kell vele csinálni, mert ahhoz, hogy igazán élvezetes legyen a használata, benne a légnyomást menet közben többször érdemes változtatni. A bevált gyakorlat általában egy hosszabbító beapplikálása. Amit azután vagy a pumpához, vagy egy nagyobb gumipárnához/matrachoz stb köthetünk. Vagy mint mi egy literes búvárpalackot használunk, megfelelő szeleppel (kb 3-4 használatra elég…). Ha a feleség segít nekünk az akcióban annál élvezetesebb, de a féltékenység miatt nem árt ha közben ő is valahogy, mondjuk egy dance pants-os nadrággal önkielégít.
A játék lényege, hogy a babának előjáték alatt keménynek kell lennie. Amikor a farok behatol, akkor eléggé sok levegőt ki kell engedni belőle, majd ismét keménynek, hogy szorítson. Voltak korábban olyan babák is, ahol a nemi szerv szorítását külön légkamrával lehetett szabályozni, azok nagyon jók voltak, mert nem az egész babában kellett változtatni a légnyomást menet közben. Ha vele alszunk, akkor érdemes keményre fújni. Nyugodtan rá lehet feküdni, ülni stb, kibírja.
Ahhoz, hogy igy le lehessen térdeltetni, a babából lassan ki kell engedni levegőt. Ha keményre van fújva akkor stabilan áll.Akkor például játszhatunk vele akár a zuhanyfülkében a fürdőszobában is.Ilyenkor akár kézzel is önkielégithetünk…
A baba kétlyukú, azaz végbél és vagina nyilása van. Nagyon strapabiró. Egyetlen hibája van, mégpedig az, hogy ott, ahol a kemény fej illeszkedik a testhez, ott a két anyag elválik és ereszteni kezd. Ezért érdemes itt egy mindent ragasztó gumiragasztóval egy gumicsíkot ráragasztani, amit egy bársony nyakörvvel elegánsan elfedhetünk. Bírja a langyos mosószeres –még a klórost is – vizet, de utána mindig hintőporozni kell, és bírja – természetesen paróka nélkül az automata mosógépes mosást is.(Max 40 c, kimélő program minimális centrifugálás vagy a nélkül.)
A most kapható felfújható babák közül mindenképpen ez a legjobb baba. Annak is aki most próbálja ki és annak is aki régebben használja és most újat vesz.Szexológus ismerősöm is ezt ajánlja.Szerinte sokat veszik olyan szülők is, akik nem akarják hogy csemetéjük keresztülmenjen az iskolai osztály leány tagjain. Mostanság meg a háború előtti időszakhoz képest nem divat utcalányhoz vinni „beavatásra” a csemetét. Forrás: Szex-tech blog, Intimcenter.