Szexshop

Gin Fizz potencianövelő tabletta 2 db

A Gin FIZZ természetes potencianövelő kapszula, mely bevételétől számított 20-30 percen belül számíthat a “kőkemény” hatására. A gyorsabb felszívódáshoz öntse a kapszula tartalmát nem túl hideg vízbe, vagy más szénsav és alkoholmentes italba. Enyhén fahéj ízű, egyáltalán nem keserű! Egy átlagos felnőtt férfi orgazmus közben 5-7 izom összehúzódást produkál. A gin FIZZ potencianövelő kapszula használatával az orgazmus közbeni izom összehúzódások száma 5-7-ről 15-25-re emelkedhet.
Azoknak a férfiaknak is ajánlott, akik nem merevedési zavart akarnak kezelni, hanem a fantasztikus szexuális élményben és akár ötszörös élvezetben kívánnak részesülni. Csodálatos orgazmust válthat ki, a szexuális teljesítőképesség növekedhet, keményebb lehet a pénisz tőle.
Vigyázat! A fokozott szexuális vágyat és megnövekedett teljesítményt több napig (5-6 nap) is érezheti. Ez nem folyamatos erekciót jelent, hanem azt, hogy ha szexuális inger éri, magabiztos teljesítményt képes nyújtani. Ezért maximum napi adag 1 kapszula a bevehető mennyiség! Kapható  webáruházunkban, és üzletünkben is. Cím: Budapest, Károly krt. 14.
Minden 18 és 88 év közötti férfira stimuláló hatást fejt ki, természetesen minden férfira másképp hat! Összetevői: koreai ginzeng, ameriaki ginzeng, szibériai ginzeng, fahéj kéreg.

Termék címkék: , , , , , , ,