Szexshop

SPX potencianövelő tabletta férfiaknak 2 db

Megújult önbizalom a hálószobában! Az ősi, titkos, kínai császári formula és a legújabb gyártási technológia hatékony kombinációja! Javítja a szexuális teljesítőképességet, fokozza a nemi vágyat. Szinte azonnali hatállyal növeli a férfi potenciát. Elnyújtja az aktus időtartamát, több, egymás utáni ejakuláció lehetséges bevételével. Elégtelen szexuális vágy esetén is segít, vagy ha csak egyszerűen különleges élményben akarsz részesülni partnereddel együtt. A vastagabb, hosszabb, keményebb pénisz hatására tartós növekedést is eredményezhet.
Az SPX stabil erekciót vált ki a bevételt követő 20-40 percen belül, ami az orgazmus után is fennmaradhat. Az erekcióhoz kapcsolható hatás csak szexuális inger esetén érezhető. Egy kapszula 72 órán keresztül fejti ki ilyen jellegű hatását. 100%-ban természetes összetevőket tartalmaz. Magas vérnyomás, szívpanaszok, rossz közérzet esetén mellőzni kell a termék szedését. Nem javasolt a bevétele 18 év alatt.
Adagolási tipp: Sok (minimum) két pohár vízzel vegyen be 1 kapszulát. Hatásosabb, ha legalább 2 órával étkezés után veszi be. Nem ajánlott, hogy több, mint egy kapszulát vegyen be 24 órán belül. Ne lépje túl az előírt mennyiséget! Az alkohol lehetőség szerint kerülendő.
A fent leírt jellemzők, hatások egyéntől függően változhatnak! Megrendelhető közvetlenül  webáruházunkból, vagy személyesen az Intim Center budapesti szexüzletében.

Termék címkék: , , , , , , , ,