Cikkek

Szexkellékek a benzinkútnál

sex_shop_arukÁtverte a hivatalnokokat a szexbolt-tulajdonos, Benzinkútnak álcázta a szexshopot? Bezáratta a benzinkutat a helyi hivatal, miután gyanút fogtak, hogy valójában nem is az üzemanyag az elsődleges termék, hanem a shopban árult szexuális segédeszközök.
Előbb a szexshopot záratták be az ingolstadti tisztviselők, most meg a benzinkútja is veszélybe került Volcker Rudigernek, miután a németországi város hivatalában úgy találták, hogy a töltőállomás valójában csak ürügy, de igazából nem is működik, pontosabban nem olyan formában, amilyen egy benzinkúttól elvárható lenne. A 48 éves vállalkozó korábban erotikus kellékek forgalmazásával foglalkozott, de azt a boltját bezáratták, ezért ő másodjára egy benzinkút nyitására kért és kapott engedélyt, a nap 24 órájában, mellette pedig legálisan kezdett a shopban szexuális játékokat, pornófilmeket és S&M kiegészítőket árulni.
A hivatalnokok viszont gyanút fogtak és most azt állítják, az egész csak trükk volt, ami valójában arra ment ki, hogy továbbra is működhessen a szexbolt. Ezért arra kötelezték a vállalkozót, hogy a szexrészleget reggel 6-kor zárja be és csak éjjel adjon el ilyen holmikat. A helyi bíróság szerint az üzemanyag olyan drága, hogy szinte egyáltalán nem fogy belőle, sőt, amikor a bíró személyesen ment el a töltőállomást ellenőrizni, a szivattyú egyáltalán nem működött.
“Annyira eldugott helyen van, hogy a legtöbb autós nem is éri el, és csak fűtőolajjal vannak a tartályok feltöltve. Senki nem vonhatja kétségbe, hogy ez nem igazi benzinkút” – idézte a bíró szavait az osztrák austriantimes.at című hírportál. “Bárki, aki felkeresi a helyet, egyértelműen erotikus boltot keres, nem pedig benzinkutat” – fűzte hozzá.
Az üzlet tulajdonosa ennek ellenére azt tervezi, hogy fellebbez a döntés ellen, így szeretné elérni, hogy a boltot hosszabb nyitva tartással működtethesse.