Szexshop

Szilikonos egyszerű péniszgyűrű

Lazán használva fétistartozékként, míg szűkebben kötve a merevedések megerősítéséért, a korai ejakuláció megakadályozásáért, és orgazmus növeléséért használható kiegészítő.
Az egyetlen péniszgyűrű, amelyik 100%-os szilikonból készült. Nem mérgező, hypoallergén anyag és rugalmas, tartós szerkezet jellemzi. Teljes mértékben állítható!
A gyűrűt a pénisz alapja köré, és a herék mögött kell elhelyezni . A két gyöngy biztosítja, hogy a kívánt szorosság mellett, a gyors kioldás is megoldott legyen. Egyszerű és hatásos minden pózban. Fekete és lila, kék színben rendelhető üzletünkben, vagy webáruházunkból.
Ha még nem használt korábban péniszgyűrűt, a legjobb, ha bevezetésként ezt a rugalmas, állítható gyűrűt választja, így könnyen kitapasztalhatja, milyen erősségű szorítás az, ami önnek a legjobban megfelel. Csak egy enyhe nyomást kell okozni a szorítással, amit más férfiak igen élvezetesnek találnak, mivel egyedi módon érzékelhetik ezáltal hímvesszőjüket. Erekciós zavarokat is enyhítenek és kezelnek.

Termék címkék: , , , , , , , ,