Cikkek,  Vibrátorok

Vibrátor infók

A szexuális segédeszközök forgalma körülbelül 15 milliárd dollárt teszi ki a világon. Az eszközök 70 %-át Kínában gyártják. Az utóbbi években különféle vibrátorok kerültek a piacra, olyan cégektől, amelyeknek fő profilja elsősorban nem az élvezeti termékek gyártása. A Braun és a Phillips is előrukkolt olyan 18 pluszos termékekkel, amelyekkel más értelmet nyer a háztartási eszközök fogalma.
A Braun már másban gondolkodik – A szexuális segédeszközöket különféle anyagok keverékéből állítják elő. Egyes cégek pedig a márkájukkal védjelzett játékszereit már környezetbarát, újrahasznosítható anyagokból készíti. Ahogy a technika fejlődik, úgy kerülnek piacra az egyre modernebb eszközök is. Egyes vibrátorokat már például USB-portról is fel lehet tenni töltőre. Szakértők szerint nem mindegy, hogy milyen anyagból készült vibrátort választ a vásárló. Ennek a legfőbb oka az, hogy mindenkinek más és más az élvezet intenzitása, ezért érdemes utánajárni az egyes anyagfajtáknak, hiszen mindegyiknek megvan a maga előnye és hátránya. Természetesen ár szempontjából sem mindegy a vásárlás. Kutatások igazolják, hogy az olcsóbb ár természetszerűen alacsonyabb minőséggel bír.
Az egyik legelterjedtebb típus mind közül a szilikonból készült vibrátorok. A szilikon rendkívül jó minőségű, ebből következik, hogy igen tartós is. Képesek felvenni a testhőmérsékletet és viszonylag könnyen tisztíthatók. A szexuális segédeszközöket gyártó cégek előszeretettel alkalmazzák a gyártás során.
the_duetMás a helyzet viszont a gumi vagy latex anyagokból készült vibrátorokkal. Ugyan keményebbek, mint a szilikon, viszont a gyártásuk sokkal kevesebb pénzbe is kerül. De készítenek még vibrátorokat műanyagból, zseléből és ugyanakkor üvegből, fémből és akrilból is. Az újfajta technológia viszont az úgynevezett Nu Skin, egy teljesen új anyag. Emlegetik még Cyberskinnek vagy Ultra Skinnek. Ezek lényege, hogy az anyag élő emberi bőrhöz hasonló érzetet kelt. A technika megint csak előtérbe került, elég, ha csak megnézzük, miként indult a játékszerek története és hova jutott el.
A modern játékszerek – A technika folyamatosan fejlődik, nincs ez másképp a szexuális játékszerek esetében sem. Néhány évvel ezelőtt tűnt fel a csak Form 2­-nek nevezett játékszer, ami külsőleg talán inkább néz ki a Csillagok Háborújából ismert Millennium Falcon­nak (Ezeréves sólyom), mint egy vibrátornak.
LoveHone – Az egyébként vízálló eszközt úgynevezett phthalate-mentes platinum sziklikonból és rozsdamentes acélból készítették. Az erőteljes rezgésről pedig két motor gondoskodik. A készítők nem bízták a véletlenre a dolgot, 5 erőfokozat és 4 digitálisan beépített rezgő mód közül választhat a használója.
love_honeyA LoveHoney által készített meglehetősen bizarr játékszer a szakértők szerint megőrjíti a nőket. Talán innen is a neve, mindenesetre a játékszer egy 10 nyelvvel bíró eszköz. 3 különböző sebességi fokozat, és 3 AAA típusú elemmel a belsejében.
The Duet – A The Duetnek nevezett eszközt a szakértők a vibrátorok iPodjának nevezik. USB kapcsolaton keresztül lehet tölteni és ha a delikvens egy kis zenehallgatásra szánná magát a használata közben, akkor csak be kell kapcsolni az mp3 funkciót. A játékszer egyébként még 8 vagy 16 gigányi adat tárolására is alkalmas, típustól függően. Mp3 egy vibrátorban. Mi jöhet még?
wiimoteA Wiimote – Mikor a Wii konzol ismertté vált, különböző más csatlakoztatható eszközöket kezdtek értékesíteni a gyártók. Néhány azonban úgy gondolta, hogy talán a későbbiekben még szükség lehet majd olyanokra, mint a Mojowijo által készített Wiimote, ami a Wii hagyományos irányítóját változtatja egy vibrátorrá. A terv még béta változatban van, és talán jobb is, ha úgy marad még egy jó ideig. A tervezők egyébként azt nyilatkozták, hogy ha elkészül a kütyü, akkor tulajdonképpen hasonlóan fog működni, mint a mostani hagyományos Wii irányítókar, azonban ez nem csak a mozgásainkat, hanem majd az érzéseinket is át tudja küldeni a másik játékosnak.