Szexshop

Vibro Finger, szenvedélyes g-pont és csiklóizgató

Egy új játék, akár egyedül vagy, akár partnered kényeztetésére vágysz. Add a kezésbe, hogy a mennyekbe juttasson, kényeztesse nemi szerved. Hosszú, puha hegyével a legforróbb testnyílásokba is bejut, ha hagyja a tiszta, hajlékony zselés izgatót működni, és a párja fantáziájára bízza a rejtekhelyek felkutatását. Csikló, és G-pontos izgatása a zuhany alatt is kielégítheti vágyait.
A Vibro Finger nagyfrekvenciás rezgése, karcsú orgazmust kiváltó rugalmas anyaga, a tüskés golyó alakú csiklóizgatós csillámok, mind-mind a tökéletes kényeztetéshez járulnak hozzá. Kis méret és csendes működés jellemzi. 10 különböző vibrációs funkció és rotáció közül választhat menet közben. Váltogatva az intenzitást, még jobban elhúzhatja az orgazmust.
Használatához 3 db LR44 elem kell, melyből az első szettet a doboz tartalmazza. Hossza 11 cm, átmérője 2,5 cm. A rendkívül diszkrét játékszert akár ajándékba is érdemes a webáruházunkból megrendelni. Vagy be lehet jönni érte üzletünkbe (cím: Bp, Károly krt. 14), hogy már a vásárlás estéjén élvezhesse a szenvedélyes szexet vele!

Termék címkék: , , , , , , ,