Cikkek,  Vibrátorok

A pasim nem bírja a vibrátorom

Az, hogy a képen látható felcsatolható nem tetszene a legtöbbférfinak, rendben elismerjük. De egy olyan vibrátor, amivel szex közben izgathatja magát a nő? Vajon, mi zajlik a pasik agyában? Megkértünk egy szingli és egy házas fickót, válaszoljanak azokra a kérdésekre, amiket sosem mertél feltenni!
A barátnőimtől vibrátort kaptam ajándékba (viccből), mert panaszkodtam nekik, hogy elég rossz a szexuális életem a barátommal. Ők azt javasolták, hogy vegyük be a buliba a játékszert is, hátha jobb lesz, de a pasim elég gátlásos és régimódi, és lehet, hogy szakítana velem. szerintetek mit csináljak?
Házas: Van olyan, aki csak ágyban, párnák közt. Nem vagyunk egyformák. Van olyan, akit a helyszín izgat, van, akit a körülmények, van, aki szereti a társaságot szex közben, legyen az egy élettelen, vibráló rúd. A pasid ezek szerint nem tartozik a legutóbbi kategóriába. Próbáld meg azt, hogy elkezded a szexet az új barátoddal, majd biccentesz a pasidnak, hogy csatlakozzon. Meglátjuk, mi sül ki belőle!
Szingli: Szerintem szimultán használd a pasiddal. Egyszer ő, egyszer a kis barátod. Vagy megfenyegetheted vele, hogy lecseréled, ha nem javul köztetek az eksön. Vagy csak megfenyegetheted vele, hogy ezzel vered meg, ha nem kezd el teljesíteni. Pink.hu

Szólj hozzá