Cikkek,  Szex

A prosztata masszázsról

– Próbáltam mindenféle pozitúrában a lentebb említett eszközt, de nagyon enyhe stimulációt tudtam csak elérni. Középső ill. hüvelykujjal már egész szépen ment a dolog, viszont mire a kielégülés közelébe értem volna, sajnos elfáradt és kicsit megfájdult a kezem. Az arany középút talán valami alkalmatosság lenne.
– Kipróbáltam már a dolgot és nagyon is tetszett de ojan mintha bepisilnék mikor elélvezek valamit nem jól csinálok? Erősen vagy gyengén csináljam? Segítsen valaki mert már nagyon szeretném tudni milyen az a igazi prosztata mega orgazmus.
– Szerintem az alap, hogy nem a prosztata masszázzsal kell kezdeni. Eleinte csak simogatni, nyomkodni a végbélnyilás környékét, úgy és annyira ahogy élvezetet okoz. Meg kell szokni az ottani izgatást. Ha ez jólesik, izgató, élvezetes és sikerül ellazulni, csak akkor szabad továbblépni, és behatolni. Először csak a külső zárógyűrűn áthaladva, a belső gyűrű körkörös simogatásával, nyomkodásával lehet különlegesen kellemes érzést kiváltani. Érezhető ahogy a belső zárógyűrű ellazul, engedi a behatolást. Lehet, hogy ez az ellazulás csak a sokadik kisérletre jön létre, addig kár erőltetni. Ha sikerült elérni, hogy már maga a behatolás is kellemes, izgató érzés, akkor el lehet kezdeni ott benn a kutakodást. A prosztata megtalálása nem bonyolult. Párom szerint el sem lehet kerülni én magamnak nem próbáltam. A lényeg, hogy erre időt kell szánni, de megéri. Nagyon!
– Régóta foglalkoztat a prosztatamasszázs, de eddig még nem volt tapasztalatom ezen a téren. Bár sok jót hallottam és olvastam róla, vannak kételyeim ezzel kapcsolatban. Amit az interneten nem lehet megtalálni, az nem is létezik a valóságban – millió számra lehet találni perverzebbnél perverzebb dolgokat, de a normál, hétköznapi szex sem tabu. Ha valóban létezik a férfi g-pont, akkor miért van az, hogy erről a témáról csak korlátozott számban lehet dokumentációt, videót, élménybeszámolókat találni?! Nekünk a párommal voltak apróbb próbálkozásaink. Volt olyan, hogy párom a szájával kényeztetett és közben egyik kezével a gát tájékomat masszírozta. Arra is volt példa, hogy egy hát- és fenék masszázs alkalmával az ujjai elkalandoztak és óvatosan behatoltak a végbélnyílásomon. A minap egy 12 centis vibrátorral próbálkoztunk. Természetesen finom, érzéki csókokkal, simogatással kezdtünk, amit egy kézimunka követett. Közben a szabad kezével finoman izgatta és lágyan masszírozta a gát tájékomat is. Egészen addig csinálta míg majdnem szétrobbantam a vágytól. Kívántam az orgazmust, de azt is, hogy ne csak masszírozzon, hanem be is csusszanjon az ujja. Párom látta az édes kínt rajtam… Síkosítót kent a vibrátorra és lassan, óvatosan behatolt. Az elején még kicsit kellemetlen érzés volt, de kértem hogy erősebben és több síkosítóval izgassa a péniszem, így fokozva a intenzitást. Miután megszoktam, lassú ki-be mozgásba kezdett. A szakirodalom ugyan legalább 5 perces masszírozást javasol, de leállítottam – a két helyen történő ingerlés, hamar a csúcs közelébe juttatott és nem akartam önző lenni. A vibrátort bekapcsoltuk és lovaglópózban rám ült . Ez ugyan mint később kiderült hiba volt, mert a lovaglás közben a folytonos és intenzív mozgásnak köszönhetően hamar kicsúszott a vibrátor, de az új élménynek és izgalmaknak köszönhetően mindketten óriásit élveztünk. Ezen a téren tehát még nagyon úttörők vagyunk. Meg kell keresni pontosan a prosztatámat és kitapasztalni, hogy hozható izgalomba: hol, mennyi és milyen intenzitású masszírozásra van szükség az igazi prosztataorgazmushoz. Azt hiszem, ha nem is mindig, de biztosan fogunk még próbálkozni! Létezik nem létezik? A próbálgatás, a játék is izgalmas!

Szólj hozzá