Cikkek

A szexjátékot ne tegyük rögtön a szekrényre

Az igazán jó szeretkezéshez fontos tudni, mi riaszt el egy nőt az ágyban – ne kövessük el az alapvető hibákat, akkor van esély a kellemes folytatásra.
Az ember úgy van megalkotva, hogy a szex művelése természetes dolog a számára – ám ahány ember, annyi szokás, és annyira különböző felfogások lehetnek.
A szex csodálatos, ha két ember egymásra van hangolódva. Olykor azonban kényelmetlen és ijesztő lehet. Ha a férfi egy új és kevésbé ismert nővel bújik ágyba, van néhány dolog, amit nem érdemes elkövetni, ha nem szeretne zavarba jönni. Például…
…a nők nem feltétlenül szeretnek úgy gondolni a férfira, mint egy “második apára”.
Vannak lányok, kétségtelenül, akik apa-komplexusban szenvednek, de azért a többség nem ilyen. Tehát nem szeretik, ha az ágyban kislányként kezelik őket, lelkizős vagy kioktató szöveget kell hallgatniuk a férfitől.
…rögtön szex után bevágni a szunyát.
Egy tanulmány szerint, bár sok férfi önkéntelenül alszik el, vannak, akik inkább a szeretkezés utáni beszélgetést akarják elkerülni, ami túlságosan érzelmes, miközben ők nem érzik magukat túlzottan annak. Ha azonban a pasi rendre elkerüli a szex utáni beszélgetést, ölelkezést, a nő fejében könnyebben megfordul majd, hogy szakítson vele.
Ez a viselkedés ugyanis önző és méltatlan. Lehet, hogy a hölgy eljátssza, hogy ezt a helyzetet elfogadta, de nagy rá az esély, hogy csak úgy tűnik. A nők szeretik, ha szeretkezés után is törődnek velük, és nem félredobják őket, mint valami tárgyat.
…senki sem hallgatja lelkesen az álmainkat.
Fölöttébb kínos lehet, ha egy férfi megosztja a nővel, hogy rémálma volt az ötödikes tanítónénijével kapcsolatban, vagy hogy álmában Beyoncé fürdőszobájában tartózkodott. Hacsak nem valami izgató szexfantázia az, melyben a hölgy játszotta a főszerepet – és ezt elmeséljük, hátha még hasznunkra is válhat -, tartsuk meg magunknak az álmainkat.
…a szexjátékot csak idővel mutassuk be.
Ahogyan érdemesebb beledugni az ujjunkat a vízbe és ellenőrizni, mennyire meleg, mielőtt belemerülünk és megégetjük magunkat, a szexuális játékszerekkel is óvatosan kell előhozakodni. Ne legyen elhamarkodott a dolog, főleg ne az első szex alkalmával vessünk be szexjátékot (például vibrátort).
Törődjünk eleget a nő testével és azt se felejtsük el kifejezni, hogy nekünk mi esik jól. Kapcsolattól függ, mennyire vagyunk nyitottak egymással, de a szexről fontos beszélni – hogy igazán jó legyen.
Sajnos, sok ember nem elég magabiztos ahhoz, hogy elővezesse saját vágyait, pedig a szexnek így van igazán értelme – írja az Életmód.hu.

Szólj hozzá