Szex,  Szexhírek

Ashley Greene szexshopokban vásárolt

A Twilight szépsége, Ashley Greene megunhatta, hogy Joe Jonas mellett le kellett mondania a testi örömökről, ezért elhagyta a tini kedvencet.
Demi Lovatónak jó napjai vannak. A rajongói kitartottak mellette a lecsúszása ellenére is, új szerződést kapott, és már a szellemi leépülését okozó Ashley Greene-t sem kell többé volt párja mellett látni. A Twilight-széria egyetlen értékelhető összetevője ugyanis búcsút intett Joe Jonasnak. A szakítás állítólag már több hete megtörtént, de nem szerették volna a világ orrára kötni. Ami érthető, mert most kezdődhet a találgatások és magyarázkodások időszaka, hogy miért is ért véget az egyetlen példaértékűnek mondható sztárrománc.
A szerelem lángjának elalvása valószínűleg pont azért következett be, mert annyira tisztán éltek. A Jónás tesók középső tagja ugyanis nászéjszakáig tartó szüzességet fogadott, így a közismerten igencsak pajzán Ashley-nek be kellett érnie kézfogással és csókokkal. Ez egy darabig biztos ki lehet bírni, de hosszútávon nem kivitelezhető a szűziesség, ha egyszer az ember lánya már nem az.
Ezen pedig az sem segített, hogy szinte havonta látták megpakolva elhagyni különböző szexshopokat. Viszont, ha eltekintünk a Jonas Brothers állítólagos ártatlanágától, ami inkább az imázsuk része, mintsem az igazság, akkor a munka szedhette szét a párost. A közös nyolc hónapjuk alatt Ashley már a harmadik filmjét forgatja, Joe pedig folyamatosan stúdiózik. Szóval idejük nem sok volt egymásra.
Meztelen képek a Twilight sztárjáról. Unalmasabb lenne a sztárvilág a véletlenül kiszivárgott privát képeik nélkül – ezúttal Ashley Green, barátjának szánt fotói kerültek elő.
A Twilight széria az elkövetkezendő napokban újabb rajongókat fog találni magának, és nem azért mert végre egy értékelhető részt is papírra vetettek. A népszerűséget a filmverziók egyik főszereplője, Ashley Green okozza majd, illetve a teste. A huszonkét éves színésznő ugyanis úgy járt, mint Rihanna, Cassie, Pamela Anderson, és sokan mások – a magán jelleggel készült meztelen fotóit ellopták. A képek valódiságát maga az érintett is elismerte, de már gondolkozik rajta, miként lehetne eltüntetni őket a netről.
A történetben egyelőre csak az ismeretlen, hogy kinek küldte őket, és ki volt, oly kedves vele, amikor nyilvánossá tette őket. Bár az előbbire sokan a Pletykafészek sztárját, Chace Crawfordot tippelik, hiszen az elmúlt napokban többször is félreérthetetlen helyzetben kapták rajta őket.

Szólj hozzá