Maszturbátorok

Bársonyos vagina maszturbáláshoz

Puha, szilikonból készült élethű kényeztető férfiaknak. Belül stimuláló barázdákkal a maximális élvezetért. A könnyű használat, és a stabil fogás érdekében az ujjaknak flexibilis rögzítőgyűrűket alakítottak ki. A vagina feszessége a szorítás erősségének növelésével tovább fokozható. 14 cm mély a végén nyitott. Átmérője kb. 0,5 cm – rendkívől rugalmas. Sok más hasononló termék közül a bársonyos vagina üzletünkben megvásárolható.
Egyes férfiak még napjainkban is szégyenletes, bűnös dolognak tartják a maszturbálást, az önmegtartóztatás viszont különböző testi és lelki betegségek, kóros perverziók forrása lehet, valamint állandó szexuális izgalmi állapothoz és szűnni nem akaró, makacs erekcióhoz vezethet. Ez akár a normális napi tevékenységek elvégzésében is akadályt jelenthet, szélsőséges esetben előfordul hogy a férfi már felöltözni sem tud fájdalmasan duzzadó nemi szerve miatt. Előfordulhat, hogy egy önkéntelen érintés, vagy váratlan erotikus inger hatására hímvesszőjéből visszatarthatatlanul, forró sugárban kezd ömleni a felgyülemlett, hatalmas mennyiségű ondó:
Ha egy férfi nem gondoskodik rendszeresen nemi váladékainak kiürítéséről akkor annak előbb-utóbb prosztatagyulladás lesz a következménye. Ilyenkor a gyógyszeres kezelés mellett szükség lehet egy különleges, intim masszázsra, amikor a masszőz a férfi ánuszába dugja az ujját és belülről, közvetlenül masszírozza a prosztatát egészen addig míg a pangó váladékok maradéktalanul kiürülnek.

Szólj hozzá