Szexhírek

Extrém szexjátékszerek

dildo_allra_erositveSok furcsa és hasznos szexjátékszer létezik, és aki járt már szexshopban az „ez mire jó?” után szinte rögtön felteszi magának „vajon ki találta ezt ki?” kérdést is. Egy amerikai internetes oldal egy szexjáték-tervezővel beszélgetett, hogy megtudja a választ.
Chad Braverman amerikai vibrátortervező saját bevallása szerint az üzletet a génjeivel kapta: édesapja igazi úttörője volt ennek az iparnak, megalapította a Doc Johnson nevű erotikus játékszer gyártó céget. Tőle tanulta a formatervezést és a szakma csínját-bínját.
„A családomban nem voltak tabuk, ezért kezdettől fogva tisztában vagyok az üzleti és egyéb alapokkal, szinte beleszülettem. A termékfejlesztéssel kezdtem foglalkozni, mert imádom, hogy kiélhetem benne a kreativitásomat és teljes erőbedobással tudok rá koncentrálni”- mesélte a tervező, aki azt is hozzátette, hogy nyilvánvalóan az sem volt hátrány, hogy már ismerte az erotikus ipar működését. Ettől függetlenül számára sem könnyű lépést tartani a vásárlói trendekkel.
Nemrégen mutattak be egy új szexuális játékszert, melyre forgó pengéket szereltek. Ez egyértelműen jelzi, hogy a folyamatos újítási kényszer erre az iparágra is jellemző, mely egyre vadabb és ijesztőbb termékek kitalálására sarkallja a fejlesztőket. De mégis mit tudnak még kitalálni?
„A felnőtt játékok alapja főleg az elektronika, a műszaki világban pedig valóban hatalmas a nyomás, hogy az ember újat mutasson és egyedit teremtsen. Ez itt sincs másként. Az izgő-mozgó nyuszivibrátort jól kitalálták annak idején, ám azóta semmit sem változott. Mi azonban új funkcióval láttuk el, a rezgésen kívül lüktethet is, amely a hímtag orgazmus közbeni és utáni mozgását szimulálja” – vázolta Braverman. Azt is elmondta, hogy sok kedvenc találmánya van, némelyik olyan számára, mint a Mona Lisa.
prosztata_masszirozo„A Lucid Dreams-sorozat az egyik legjobb, melyből különösen kedvelem a 14-es sorszámú vibrátort. Ez több díjat is nyert! A másik favoritom a Men’s Pleasure Wand, amely az első prosztatamasszázs készülék volt a piacon. Megteremtette a férfi játékszerek piacát és egy sor egyéb új termék alapja lett, mely a férfiakat célozza.”
Megjelent a szexshopok polcain egy olyan dildó is, melyet fejre lehet erősíteni, és ez csak egy a sok nevetséges dizájn közül. Vajon létezik olyan szextárgy, amelyen már egy fejlesztő is csak kacag?
„Sok olyasmit láttam már ebben a szakmában, amin szívből nevettem, ám természetesen egyikkel sem ezt a fajta szórakoztatást szerették volna szolgálni. A szex valóban igazi magánügy; ami valakinek élvezetet okoz, másnak talán furcsának tűnhet és átlép minden határt. Tulajdonképpen mindennek van piaca, noha nem feltétlenül számottevő. A cégem arra törekszik, hogy minden igényt kielégítsünk. A ritka és fétis termékeket ezért ugyanúgy megtalálhatják a vásárlók kínálatunkban, mint a mainstream darabokat” – mondta el a dizájner, aki nagyra becsüli a WeVibe nevű páros vibrátor feltalálójának kreativitását is.
„A WeVibe egy nagyszerű eszköz, igazán nagy újítás. Mostanában leginkább az új formák és anyagok nyűgöznek le. Persze nem kell újra feltalálni a kereket, azonban a vásárlók egyre igényesebbé válnak és mindenhol keresik az újdonságokat, a jobb anyagokat, több funkciót. A jövőben ide is begyűrűznek majd az online platformok: az eszközök chipekkel lesznek ellátva, melyek a világ különböző pontjain élő embereket is össze tudnak majd kapcsolni” – tette hozzá végül.

Szólj hozzá