Vibrátorok

G-pont és csikló vibrátor We-vibe 2

A We-Vibe alakja tökéletesen illeszkedik a női nemi szervhez, használata nagyon kényelmes, tervezésének minden szakaszában a hölgyek igényeit tartották szem előtt. Puha, orvosi szilikonból készült anatómiailag profin kialakított akkus izgató. Az extra hajlékony kényeztetőt aktus előtt kell úgy az intim részhez helyezni, hogy egyik vége a hüvelyben legyen, a másik pedig a csiklónál. Együttlét közben redőzött felülete és a kétmotoros technológia egyszerre stimulálja a két kéjpontot. Van aki maszturbáláshoz használva a hüvelybe és az ánuszba vezetve, kezével a csiklóját simogatva ér el kimagasló kéjérzést. A beépített, korszerű NiMH akkunak köszönhetően extra hosszan bírja, 9 rezgésmóddal. Vízálló.
A működés lényege, hogy aktus közben a pénisz mozgása folyamatosan, hol a csiklóhoz, hogy a G-ponthoz nyomja az izgatót, és ez váltja ki az elsöprő orgazmust. Első használat előtt a készüléket, illetve annak akkumulátorát 24 órán keresztül töltsd, így érheted el a maximális élettartamot.
Partner hiányában egyedül egy dildóval is elérheted ugyanezt a hatást. Mérete: 2 x kb. 8cm hosszú, 2,5cm széles, súlya csak 60 gramm! Töltő és szatén táska a csomagban.
A termék eredeti neve We-vibe, de a következő neveken is előfordul: wevibe, vivibe, vivájb.
A termék az üzletünkben megvásárolható!

Szólj hozzá