Szex,  Szexhírek

Hitler az árja guminőkre esküdött

Felfújható szexbabákat rendelt katonáinak a náci vezér, mert féltette egészségüket.
A náci aktákat kutató történészek pikáns feljegyzésekre bukkantak a minap, Adolf Hitler ugyanis felfújható szexbabákat biztosított katonáinak a francia megszállás ideje alatt. A kutatási anyagok szerint a Párizsban ténykedő örömlányok rengeteg fertőzést okoztak a náci haderőnek, így Hitler ravasz módon guminőkkel próbálta kielégíteni katonái igényeit.
A szexbaba projekt 1940-ben vette kezdetét, miután Heinrich Himmler egy jelentésben így fogalmazott: – Párizsban a legnagyobb veszélyt a széles körben elterjedt és felügyelet nélkül ténykedő prostituáltak jelenléte okozza, akik klienseiket bárokban, táncos- és egyéb szórakozóhelyeken szedik fel – írta.
A mi feladatunk megvédeni katonáinkat, hogy egy gyors kaland kedvéért ne kockáztassák egészségüket – folytatódott a jelentés. Hitler személyesen engedélyezte a meglepő módon szőke hajú és kék szemű szexbabák használatát. A felfújható náci guminők olyannyira sikeresek voltak, hogy Himler például saját katonáinak 50 darabot is rendelt.
1942-ben azonban a náci katonák megtagadták a parancsot és nem cipelték magukkal a guminőket tovább, féltek ugyanis, ha az angolok fogságába esnek, több, mint kínos lenne az eset. Graeme Donald, az iratok publikálója szerint a háború után később forgalomba került Barbie babák alapja a náci szexbaba volt. Így fogalmazott: – Az ötlet végül elfüstölt, a szexbabákat megsemmisítették Drezda bombázása alatt.

Szólj hozzá