Szex,  Szexhírek

Keresztény szexshopok

A keresztény szexshopok semmiben nem különböznek a világi szexshopoktól, csak a vibrátorok és síkosítók termékleírásában valamilyen formában szerepel, hogy keresztény párok ajánlják hívő pároknak. Amerikában van már rúdtáncóra Jézus nevében, és a keresztény pornó fogalma is egyre elterjedtebb.
A ‘christian porn’ kifejezésre a Google 140 millió találatot ad, a ‘christian sex toys’-ra pedig közel 18 milliót. A legtöbb találat a pornó ellenzéséről szól, számos link pedig a szexpozitív keresztények mozgalmáról: erotikus történetek keresztényeknek, rúdtánc Jézusnak, keresztény szexshopok. Mindez nem kamu, a szexuális mozgalom lényege tudatni a hívőkkel, Istennek helye van az ágyban, de szigorúan csak házasságon belül.
A keresztény szexshopok a házasságról szólnak – A Jézus nevében kínált análplugok bármilyen furcsán hangzik is, szexuális filozófiát takarnak. Mindez tulajdonképpen a keresztények válasza a burjánzó szexiparra. A szexpozitív keresztényekre épülő vállalkozások lényegében semmitől sem különböznek a hasonló témájú, de nem keresztény vállalkozásoktól. A világi vállalkozások nem hangsúlyozzák minden vibrátor mellett, hogy azokat házaspároknak ajánlják.
A keresztény szexjátékszerek semmitől nem különböznek az ismert vibrátoroktól és gésagolyóktól, azonban egy ilyen keresztény szexshop oldalát böngészve kiderül, a lényeg a házasságon belüli jó, változatos szexen van – a születésszabályozást természetesen elítélik. Az ilyen tematikájú oldalakat áthatja a házasság szentsége, a házasság előtti szexről vagy a homoszexualitásról természetesen szó sincsen. Kis leszbizésről sem. Direkt nem meztelenséggel adják el a termékeket, és célzottan mindenhol pároknak ajánlják azokat. A Three Passions Lingerie oldal szerkesztője a csipke bugyikat és harisnyatartókat megrajzolt női testen hirdeti, pusztán azért, hogy ne alázza meg a nőket. Legalábbis ez a mögöttes szöveg, ugyanis a képeket jobban megnézve látszik, hogy valószínűleg fotókat butít le a szerkesztő, itt például rajtamaradt a képen a modell haja. A keresztény nők is reagálnak a trendekre, egy houstoni keresztényekből álló nőcsoport például minden vasárnap rúdtáncot tanul.

Szólj hozzá