Popsi izgatók

Prosztata és hereizgató

Orvosi szilikonból készült prosztataizgató, gátvibrációval. Rugalmas, hajlékony anyagának és forma tervezésének köszönhetően a férfiakat maximális kéjben részesíti. A rövidebb, rücskös részében beépített, extra halk, erős vibrációs motor van, ami gombnyomásra be- illetve kikapcsolható. Teljesen vízálló. Figyelem: használata intenzívebb orgazmust illetve ejakulációt eredményezhet! Átmérője 2,5-4cm. A használathoz szükséges elemek a termékben. A temékből több féle létezik, üzletünkben a számára legmegfelelőbb küzül választhat.
Prosztata masszázs, használati útmutató – A legfontosabb a megfelelő higiénia, előtte alaposan mossuk meg a végbélnyílás körüli területet! Alapos kézmosás után, csak lekerekített, kicsi körmökkel kezdd el a belső masszázst! A hosszú műkörmök könnyen sérülést okozhatnak.
A titkos fegyver bevetése előtt, izgasd fel partneredet, jöjjön hangulatba a szexuális kísérlet előtt! A női hüvelyétől eltérően az ánusz nem nedvesedik magától. Használj sok vazelint vagy síkosító krémet!
Használhatsz vékony latex kesztyűt, vagy vékony gumióvszert is, fontos, hogy mindig síkos legyen az ujjad! A párod feküdjön a hátára és húzza fel kissé a térdeit. Most vezesd lassan és nagyon óvatosan egyik ujjadat az ánuszba. Várj néhány másodpercet, míg o hozzászokik az ujj jelenlétéhez. Lassan masszírozd a gyűrűs záróizmot, és csak óvatosan haladj befelé!
Tapintsd meg az előfalat, míg a diónyi mirigyet megtalálod – és akkor kezd erősen, de érzéssel masszírozni. A masszázs legalább öt percig tartson. Ez igen fárasztó, ezért megkönnyítheted a masszázst, ha a párod egészen a melléig felhúzza a térdeit.
A partner szinte biztosan gyors és kemény erekcióval reagál. A férfi irányítsa a nőt, hogyan a legjobb neki. Hogy erősebben, gyengédebben, mélyebben, gyorsabban vagy lassabban szereti.
Anélkül, hogy a péniszt egy ujjal is érintené, az esetek felében sor kerül az orgazmusra. Ez az orgazmus erősen különbözik a megszokottól. A prosztataorgazmusnál az ejakulátum egyetlen lövéssel távozik, kirobbanó elégedettséggel övezve!
Amikor partnered kéri, fejezd be a masszázst. Egyedül ő érzi a kitörés igazi idő pontját. Miután az ujjad kihúztad, azonnal mosd meg! Semmiképpen se érintsd meg vele a hüvelyed, mert baktériumok kerülhetnek a hüvelykörnyezetbe.
A prosztatamasszázs természetesen más fogásokkal együtt is alkalmazható. Rámenős hölgyek például mialatt ujjukkal az ánuszban működnek, szájukkal a péniszt kényeztetik. Ez lehet a gyönyörök csúcsa! Ha a férfinak aranyere van, akkor óvatosan, megfelelő síkosító használatával kezdj a játékhoz!
Az a férfi, aki megszereti és élvezi a prosztatamasszázst egyáltalán nem nevezhető homoszexuálisnak. Az örömszerzésnek ezt a módját gátlások nélkül bárki szabadon élvezheti!
Ha valaki gyakran élvezi a szexuális játékok ezen formáját, akkor sem kell tartania attól, hogy záróizmai lazulnak, és később sem lesznek széklettartási nehézségei.
Akik megkedvelték ezen örömök átélését, gyorsabb fokozatra is kapcsolhatnak speciális segédeszközök, például análvibrátor használatával.
Ez a masszázs potencianövelésre is kiválóan alkalmas. A tapasztalt nők tudják, hogy ezzel még a legpetyhüdtebb hímvesszőt is életre lehet kelteni. Az első kétkedések után, aki kipróbálta teljesen függővé vált tőle.
Játékszerek és praktikák:
Használd a kezed – Nem csak a kereséskor tesznek jó szolgálatot az ujjaid. Sőt nem is csak akkor, ha konkrétan a G-pontot izgatod. Sok férfi már attól óriási orgazmust él át, ha az ánuszát izgatod. Ha pedig azt akarod, hogy te legyél a tökéletes szerető, spékeld meg orális szexszel a fürge ujjak szakkört.
Nyelvelj – Nem új keletű felismerés, hogy a férfiak is imádják azt, ha nyalogatják őket. Viszont itt vigyázni kell, mert nagy a fertőzés veszélye, tehát fontos, hogy mind a ketten a lehető legtisztábbak legyetek. A legjobb, ha összekötitek a kellemest a hasznossal, és zuhany után kapd el a pasit.
Dugasz – Ez már igazán haladóknak való. Szex shopban rengeteg fajta olyan kis eszköz kapható, amellyel könnyen tudod összekötni a szexet a prosztata masszázzsal. Van már mindenfajta, olyan, amely kis farkincának néz ki használat közben, vagy olyan is, amely sok kis gömböcskével segít az élvezetet még nagyobbá tenni. Kísérletezzétek ki közösen, hogy számotokra melyik a legjobb.

Szólj hozzá