Sikosítók

Síkosítsunk a még tökéletesebb szexért

A megfelelő síkosság az intim együttléteknél elengedhetetlen. De mi van akkor, ha csak hirtelen „elkap” a párod, vagy csak egyszerűen nem nedvesedsz eléggé? Esetleg szeretnéd kipróbálni a kézimunkát síkosítóval vagy az anális szexet?
Nagyanyáink idejében bizony megszenvedték az emberek, ha a nedvesség elmaradt. Ma már szerencsére rengeteg fajta síkosítóval segíthetünk ezen a problémán.
Ahhoz hogy megtaláljuk a számunkra legmegfelelőbbet, először azt kell eldönteni, mire is akarjuk használni. Nem minden anyag alkalmas ugyanis a hüvelyi használatra, vagy éppen károsíthatja a latex óvszert.
Házi szerek – Otthon is találhatunk sok olyan olajat vagy krémet, melyek alkalmasak a feladatra: babaolaj, testápoló, olívaolaj. A választék széles, de nem használhatjuk akárhová. Ezek a szerek inkább a kézimunkához alkalmasak, mivel a hüvelyt irritálhatják, valamint a flórájának sem tesznek jót. Óvszerrel szintén ne használjuk, mert károsíthatják annak anyagát, így nem nyújtja az a védelmet, amit elvárunk tőle. Játékra azonban tökéletesek. Érzéki masszázs, egy kis bevezetés, vagy ha csak a férfi kényeztetése a cél, akkor nyugodtan használjuk az otthoni anyagokat.
A férfi örömére – Itt a legkönnyebb a dolgunk. Akármi szóba jöhet, ami nem vált ki allergiás reakciót a férfi felszerelésén. A boltokban vagy szex shopokban kaphatunk olyan síkosítót is, melyet kifejezetten maszturbáláshoz ajánlanak. Ezek a szerek olyan plusz összetevőket tartalmaznak, amelyek tovább fokozzák a férfi gyönyörét, így nyújtva még teljesebb élményt. Azonban ezek nem feltétlenül alkalmasak arra, hogy a hölgyek is használatba vegyék a saját örömükre.
Ha csak egy kis plusz kell
A hüvely síkosítására gyakorlatilag minden üzlet piperetermékei között találunk megfelelő anyagot. Ebben az esetben nem érdemes különböző alternatív lehetőségekkel kísérletezni, mivel a hölgyek gyönyörközpontja érzékeny a belső egyensúlyára. A síkosítók úgy vannak kitalálva, hogy ne borítsák fel a természetes flórát, míg egyéb anyagokkal kínos perceket-órákat tölthetünk a nőgyógyásznál. Figyeljünk arra, hogy az olaj bázisú síkosítók kárt tehetnek a latex anyagokban, így az óvszerben is. A gumi gyárilag tartalmaz „kenőanyagot”, de ha úgy érezzük ez kevés, víz vagy szilikonbázisú nedvességfokozót vessünk be. Használjuk a péniszen, de rakjunk belőle a hüvely bejáratához is. Vigyázat! A túl sok síkosító elronthatja a játékot, mivel nem nagyon fogjuk érezni partnerünket.
Anális gyönyörök – Az anális együttléthez mindenképpen használjunk síkosítót. Nagyon fontos a terület megfelelő „előkészítése”, hogy elkerüljük a fájdalmat. Ám még ekkor se feledkezzünk meg a nedvesség pótlásáról. A végbél magától ugyanis nem termel ilyen anyagot, így mindegy mennyire melegítettünk be, mindenképp érdemes síkosítót is bevetni. Ez igaz a különböző segédeszközök használata esetében is. Ne sajnáljuk az anyagot, főleg ha még nem vagyunk gyakorlottak az anális játékokban. Kerüljön a vészbejáratra és a behelyezni kívánt felületre is bőven (nagyon fontos, hogy bármi, ami a végbélben járt, nem kerülhet át a hüvelybe, mert komoly fertőzést okozhat. Mielőtt a csere megtörténne, szappannal alaposan mossuk meg az eszközöket és a péniszt is, valamint mindenképpen használjunk új óvszert).
A síkosítók ugyan nem tartoznak a filléres dolgok közé, de ne sajnáljuk rájuk a pénzt. Sokkal többe kerül, ha nem megfelelő anyagot használunk, és utána rohangálhatunk az orvoshoz. De ne felejtsük el, hogy a legjobb és legősibb síkosító anyag mindig kéznél van, és annyit használunk belőle, amennyi csak jól esik. Ez pedig nem más, mint a nyálunk. Forrás: amaino.hu

Szólj hozzá