Cikkek,  Szex

Szexi játékszerekkel hevítsd fel a szenvedélyt

Sokan ódzkodnak még a gondolatától is, hogy betegyék a lábukat egy szexshopba, pedig nem is sejtik, hogy mennyi féle pikáns játékszert lehet itt találni, ami a legunalmasabb együttléteket is garantáltan feldobja. Ha félénk vagy, esetleg nem tudod, hogy minek örülne a párod, akkor ez egy remek alkalom, hogy megismerjétek egymás féltve őrzött szexuális vágyait. Menjetek el együtt a szexshopba, és válasszatok olyan játékszert, ami mindkettőtök fantáziáját izgatja. Szerencsére az internet segítségünkre lehet abban is, hogy az esetleges kellemetlen szituációkat elkerülve, inkább online rendeljük meg, amit választottunk.

Nedves kedves – Nem minden nő tud könnyen ellazulni az ágyban, akad akinek szüksége van segítségre ahhoz, hogy könnyebben benedvesedjen. A síkosító nemcsak az önbizalmat, de az élményt is növeli. A víz bázisúak egészségre nem ártalmasak, így az sem gond, ha meg szeretnénk kóstolni…
Lepjük meg kedvesünket egy ízesített fajtával. Biztos, hogy mindkettőtöknek tetszeni fog a finom kényeztetés. Könnyen beszerezhető drogériákban és szexshopban is. Olyan változata is kapható, ami masszázsgélként is használható, így dupla örömöt szerezhetünk párunknak is. A síkosító akár nélkülözhetetlen kellékké is válhat az előjátékban.
Elemes örömszerzés – Minden bizonnyal akad olyan szingli nő, akinek lapul egy vibrátor az ágya melletti fiókjában. Te próbáltad már? És a pároddal? Sokkal izgalmasabb, ha az elemes játékszer irányítását a kedvesedre bízod. Szavakkal, vagy szimplán elégedettséged kifejezésével irányíthatod, amíg rá nem érez a használatára. A síkosító jó szolgálatot tesz ebben az esetben is.
Nem biztos, hogy minden férfi kapható erre, de vannak olyanok, akiket kifejezetten lázba hoz a téma. Szinte biztos, hogy egyik férfi sem utasítaná vissza a lehetőséget, hogy nézhesse ahogy barátnője örömet okoz magának a rezgő rúddal. A szexshopban vagy az interneten mindenki megtalálhatja a neki tetszőt: a méretek és a színek hatalmas választéka vár ránk.
A vibrátor anyaga is több féle lehet, létezik kemény műanyagból készült, aminél jobban érezhető a rezgés, de van olyan változat is, aminek lágyabb szilikon borítása kényelmesebb használatot biztosít. A drágább verziók világítanak, zenélnek, forognak, rezegnek, egyszóval mindenféle extra funkcióval rendelkeznek, hogy minden igényt kielégítsenek.
Lebilincselő karperec – Ez a játékszer azoknak való, akik szeretik, ha az ágyban alárendelt szerepet játszanak, és párjuk irányítja őket. A bilincs üzenete: “Tegyél velem, amit csak akarsz!” Mindkét fél kipróbálhatja, milyen alá- illetve fölérendelt szerepben lenni.
A bilincsnek sokféle változata létezik. Lehet bilincs egy sima selyemszalagból is, de vehetünk a szexshopban puha plüssel bevont állítható karperecet is. A plüss rész levehető, ha a hideg fém érintésére vágyunk. A játék még izgalmasabb, ha nemcsak a kezünk van megbilincselve, hanem a szemünket is bekötötték.
Jelmezesdi – Ha a szembekötősdi már nem bizonyul elég izgalmasnak, akkor bevethetünk valamilyen szexis jelmezt is. Kikérhetjük a párunk véleményét is, hogy a segítőkész ápolónővel, a szigorú rendőrnővel, a pajkos iskolás lánnyal vagy a dögös szobalánnyal szeretne hancúrozni. A jelmezek közül jó néhány otthon is összeállítható vagy megvarrható, ha kreatívak vagyunk és jó a kézügyességünk.
A ruha mellett a kiegészítőkről se feledkezzünk meg. A szexi fehérnemű természetesen elengedhetetlen, de egy egyszerű melltartó és bugyi is feldobható, ha dögös combfixet és harisnyatartót veszünk fel hozzá. Garantáltan nem marad el a várt hatás.
Ha kedvesünk szereti a cirógatást, akkor a végletekig borzolhatjuk a kedélyét, egy toll boa segítségével, közben akár szexi sztriptíz táncot is lejthetünk körülötte.
Nem is gondolnánk, hogy egy gyöngysor milyen jó szolgálatot tehet az ágyban. Vegyük ajkaink közé, és lassú mozdulatokkal görgessük végig szerelmünk bármelyik porcikáján, biztosan értékelni fogja – írja a Femcafe. A cikkben szereplő eszközök széles választékából kedvére válogathat az üzletünkben.

Szólj hozzá