Cikkek,  Potencia,  Szexkellékek

Szexshoppingolás az Intim Center vásárlói szemszögből

A szexshop egy olyan üzlet, ahol szexuális segédeszközöket, vibrátorok egész készletét, anális és orális kiegészítőket, pornófilmeket, erotikus fehérneműket, erotikus magazinokat, óvszereket és nem utolsó sorban potencianövelőket is lehet vásárolni.
Persze vannak olyan országok, ahol nem tolerálják a szexboltok jelenlétét. Ezek legtöbbje az Iszlám országokban található. Sok ország törvénye engedélyezi, hogy az üzletekben privát kabinok, privát sztriptízek, vagy peep show-k extra szolgáltatásként működhessenek.

Az országban több mint 200 szexshop közül 20 a fővárosban szolgálja ki a többségben még mindig férfi vásárlókat. De milyen is egy vásárlás a szexshopban?

sexshop-intim-center-dildok-vibratok-szexualis-segedeszkozok

Elmondhatom, hogy az Intim Center, mint Magyarország legelső szexshopja, több mint 18 éve az extrém vágyak megvalósításának otthona. Szexárukat itt rendelhetsz.
Több mint 20 kabinnal rendelkezik, köztük páros kialakításúval is. Igaz ott még nem tartunk mint Japánban, ott ugyanis a szex üzletekben még manga képregényeket is és video játékokat is lehet kapni, de mindent megtesznek azért, hogy működésük első percétől fogva exkluzív szolgáltatásaikat tovább fejlesszék.
A szexshop center egy olyan üzlet, ahol szexuális segédeszközöket, vibrátorok egész készletét, anális és orális kiegészítőket, pornófilmeket, erotikus fehérneműket, erotikus magazinokat, óvszereket és nem utolsó sorban potencianövelőket is lehet vásárolni. Persze vannak olyan országok, ahol nem tolerálják a szexboltok jelenlétét. Ezek legtöbbje az Iszlám országokban található. Sok ország törvénye engedélyezi, hogy az üzletekben privát kabinok, privát sztriptízek, vagy peep show-k extra szolgáltatásként működhessenek.

Az üzlet az Astoriától 40 méterre a Deák tér felé található a Károly krt. 14. sz. alatti ház félemeletén. Úgy lehet bemenni a házba, mint egy lakó. A félemeleten csak az üzlet van. A szexuális segédeszközöket beszerzésére különös gondot fordítanak, választékunk naprakész. A minden témakört átfogó pornófilm választékból lehet vásárolni, kölcsönözni, vagy kabinban megnézni.
A legtöbb országban, és természetesen hazánkban is kiskorúak nem tartózkodhatnak az üzletben, függően attól, hogy mely országban hány éves korig számít kiskorúnak az ember.

Pár szó a boltban megtalálható árukészletről

A termékek kibontása, megnézése, a kiválasztott termék működésének bemutatása, saját kezébe fogása az egyik alapja a kedves kiszolgálásnak, s nem utolsósorban igényeinknek megfelelő szakszerű tanácsadás. A kényelmes megközelíthetőség sem mellékes, sőt emellett a legfőbb előnye a diszkrét vásárlás lehetősége. A hosszú nyitvatartási időről már nem is beszélve.

Több video kabinjairól, hatalmas video- és dvd-választékáról is ismert az Intim Center. Itt mindkét nem megtalálja a fogára valót. DVD és VHS filmek: több mint 10.000 pornófilm minden témában! Vásárlás, kölcsönzés, csere! Akár film, akár kiegészítő, vagy csak extrémebb ajándékot keres, a családias hangulat, a piros és fekete színben pompázó bútorzat megadhatja a hangulatot a nyugodt vásárláshoz. Az intimcenter.com a bolt webshopja, azonban nem minden termék található meg a lapon, a gyors árukészlet váltás és az árak minimális szinten tartása miatt. A honlapon a mindig rendelhető, raktáron lévő termékek és az akciós újdonságok, érdekességek kapnak helyet. Azonban telefonon, vagy e-mail címben feltett kérdés, árurendelés, vagy újdonság kérésére is szívesen válaszolnak, berendelik Magyarországra, hogy nekünk csak kényelmesen be kelljen menni érte, vagy várni a diszkréten becsomagolt rendelést.

Rendkívül nagy vibrátor kínálat, és filmkínálat mellett sok érdekesség és egyéb kiegészítő (bőr, latex cuccok, ajándéktárgyak, vaginák, pumpák, kikötöző szettek, dildók, fehérneműk, babák, újságok, stb.) közül lehet választani, akár saját, akár ajándéknak valót keresünk. Az üzletben minden szolidabb és professzionális eszköz megtalálható, ami a világon csak kapható! És ha csak egy éjszakás filmet keresünk, akkor is segítenek.

Meg kell említenem, nem igaz, hogy főként a férfiaknak van szükségük vizuális ingerekre ahhoz, hogy szexuálisan izgalomba jöjjenek. A nők pupillája ugyanúgy tágul pornóképek nézegetése közben, mint a férfiaké. És elmondható az is, hogy a férfiak többsége imádja kényeztetni valamilyen eszközzel az ágyas partnerét, valamint egy szexis fehérnemű istenivé tud tenni egy meghitt együttlétet. Mindezek figyelembe vételével gondolja meg ön is, hogy nem árt egy kapcsolatába egy kis újdonság! És ne feledjük azt sem, hogy manapság egy ilyen vásárlás teljesen megszokottnak számít!
És nem utolsósorban az árak is barátságosak!

Szólj hozzá