Szexhírek

Van tökéletes szexrobot

Nem beszél vissza, nem hisztizik, sosem fáj a feje, gombnyomásra beindul, sőt, orgazmust is szimulál – lehet-e ennél tökéletesebb egy szexpartner?


Roxxxy pontosan ilyen, talán csak egy szépséghibája van: műanyagból van, és chipek működtetik. A hangzatos nevű leányzó ugyanis egy szexrobot, melynek minden porcikája a kéjszerzés szolgálatában áll, s ami – ha csak le nem merül a telepe – sosem mond nemet.
A szexuális segédeszközök legutolsó generációjának egy-egy példánya 4000 dollárt (800 ezer forintot) kóstál, és készítője ígérete szerint hamarosan Európában is kapható lesz.
– Érkezett már megrendelés Angliából, Oroszországból, és Koreából is – mondta Douglas Hines, a tökéletes szexrobot tervezője.
– Az emberek manapság még titkolják, ha ilyen partner vásárolnak, de sokan igazi érzelmi kapcsolatot alakítanak ki a robotukkal. A legújabb fejlesztés nem csak beszél, de hangulatokat tud szimulálni, sőt, külön mimikai és hanggerjesztő programja van az orgazmushoz is. Ráadásul a sikosítást is maga a szerkezet oldja meg, igen diszkrét módon.

Szólj hozzá