Cikkek,  Vibrátorok

24 karátos vibrátor

Az olimpiával járó aranylázat próbálja meglovagolni egy szexuális játékszereket árusító brit cég.
Ann Summers egyáltalán nem bízta a véletlenre cége egyik legújabb, különleges játékszerének – a 24 karátos aranyból készült vibrátornak – a bemutatását. Jó érzékkel az olimpiai játékok közepére tette – szó szerint, hiszen a játékszert a napokban a londoni Olimpiai Parkban mutatták be.
A cég tulajdonosa saját bevallása szerint abban bízott, hogy az olimpia alatti aranyláz majd felcsigázza az emberek érdeklődését más, aranyból készült termékek irányában is. És nem tévedett: meglepő, de a 3,5 millió forintnak megfelelő játékszerből már az első napon rengeteg gazdára talált. Igaz, nem a nézelődök voltak azok, akik mélyre nyúltak pénztárcájukban, hanem azok, akik már májusban feliratkoztak az előrendeléses listára.
És hogy miért ilyen népszerű a vibrátor? A szakemberek szerint ez egy, az egész világon végigsöprő trendnek köszönhető. Egész pontosan azoknak az erotikus, pikáns könyveknek, amit a köznyelvben nálunk csak „mamipornóként” emlegetnek, és amelyeknek komoly szerep jut abban, hogy mostanra az idősebb generáció is újra felfedezte magának a szexben rejlő lehetőségeket. A szakemberek szerint a többség a könyvekből merít ihletet ahhoz, hogyan dobhatja fel a – rutinná vált – együttléteket, amelyekhez egyre többen használnak segédeszközöket is.
A 24 karátos vibrátorról nézzen itt képet. Forrás: The Daily Mail

Szólj hozzá