Cikkek,  Szex,  Szex Dr

Ezt szeretnénk egy kapcsolatban

Meglepő eredményeket mutatott a párkapcsolatokról szóló háromhetes kutatás egy magyar társkereső iroda oldalán. Kiderült: nemcsak a nők ellenzik az egyéjszakás szexet, és a külső egyáltalán nem számít olyan mértékben, mint azt sokan gondolják.

A kérdőívet kitöltő férfiak csaknem 70%-a úgy gondolja, hogy az ő dolga a nő meghódítása, és bár egyértelmű jelzéseket vár a nőtől, az első lépést mégis ő szeretné megtenni. Az első randit a férfi egy séta vagy vacsora formájában képzeli el. A hajszínre mindig azt gondoljuk, hogy nagyon lényeges, azonban 44% szerint ez teljesen mindegy, második helyen, természetesen, a szőke végzett. 46% számba veszi az első randis szex lehetőségét, azonban nagyjából ekkora hányadban (40%) elképzelhetetlennek tartják ezt.
A hölgyek negatív tulajdonságaik közül a dobogós helyeken a nyavalygás, a sznobság és az anyagiasság állt. A férfiak 60 százaléka a szakítást személyesen oldja meg, azonban 27%-uk türelmesen kivárja, hogy a nő mondja ki a boldogító viszlátot. Az ezt követő lépéseknél 40% szívesen marad barátként a nő látómezejében, 25%-uk azonban elképzelhetetlennek tartja a további kapcsolattartást. És ha mégis kialakul a kapcsolat és minden rendben megy? A válaszadó férfiak fele nyitott a gyermekvállalásra és úgy véli, teljesen mindegy, mikor, majd az élet hozza.
A válaszadó nők 71%-a úgy véli, a hódítás a férfiak feladata, de csak 55%-uk hisz a szerelemben első pillantásra. A hölgyek első találkozáskor szintén sétálni szeretnek és csak a 25% menne étterembe. Virágot csupán a 25% vár el, 68%-uk nem vár el semmiféle ajándékot az első randin. Az első randevún történő testi kapcsolat lehetőségét a hölgyek 85%-a elvetette.
A bosszantó tulajdonságok között az agresszivitás és a hazugság állnak az élen, a többi negatív tulajdonságot igyekszenek alakítani a nők, és ha búcsúra kerül a sor, a hölgyek 79%-a személyesen intézi – ez csaknem 20%-kal több, mint a férfiak esetében – és szívesen tartják továbbra is a kapcsolatot az ex-szel.

Szólj hozzá