Maszturbátorok

Műpunci – Vibrátoros maszturbátor

Vibráló latex kényeztető, ami a kedved szerint szűkíthető a pumpa segítségével. 16 cm mély, 4 cm átmérőjű – szűkre pumpálható.
A termék sok hasonlóval együtt, üzletünkben megvásárolható, vagy telefonon megrendelhető.
A szakértők szerint minden férfi rendszeresen végez önkielégítést – miért ne tenné? Semmi szükség szakértői véleményre ahhoz, hogy tudd, a szóló szex is örömforrás, csökkenti a stresszt és kitűnő alvásjavító. Íme 5 dolog, ami eddig minden bizonnyal ismeretlen volt számodra.
Nem létezik abnormális maszturbáció – Sok férfi azt hiszi, hogy ahogyan ő maszturbál, az biztosan nem normális. Különbség lényegében csakis a rendszeresség és a „fogások” tekintetében fogalmazható meg. Mindannyian mások vagyunk, ezért nem is létezhetnek mindenkire érvényes szabályok. Teljesen normális, ha valaki a kezét használja, vagy nekidörgölőzik valaminek, segédeszközt vagy esetleg valamilyen háztartási eszközt vesz igénybe vágyai kielégítéséhez. Van, aki számára egy különleges öltözék okoz örömet, van, aki fantáziál, újságokat nézeget, s abban sincs semmi rendkívüli, ha valaki a tükörben nézi végig saját önkielégítését.
A maszturbáció nagyon biztonságos, vagy mégsem? – Ha nincs partnered, nem szedhetsz össze semmiféle nemi úton terjedő betegséget sem. Nem történhet izomrándulás, idétlenkedő mozdulat, nincsenek véletlen karmolások nyomai.
A túl gyakori és erőteljes önkielégítés azonban a péniszen bőrirritációt okozhat. Azt kevesen tudják, hogy a hímvessző lefelé történő feszítése, párnához, vagy keményebb tárgyakhoz való ütögetése a húgyvezeték sérülését okozhatja, így pisiléskor a vizelet nem sugárban, hanem szétspriccelve távozik a szervezetből. Ennek következtében van, aki már csak ülve tud pisilni.
Nagyon ritka esetben maszturbáció közben is előfordulhat a pénisz „törése”. Ha a merev állapotban lévő nemi szerv kemény tárgyba ütközik vagy erősen lefelé feszítik, a pénisz szivacsos állományát körülölelő szövetben történhet szövetszakadás. Ilyenkor elkerülhetetlen a sebészi beavatkozás.
Az önkielégítés megváltoztatja a szexuális életet – felejtsd el, ostobaság. – A magányos szex a partnerkapcsolatok szempontjából is igen hasznos lehet. A férfi általa megismerheti saját testét, s így képes lesz partnernőjének is megtanítani az örömet adó mozdulatokat.
Az ejakuláció előtti pillanatokat felismerve képes a korai magömlést megállítani, szabályozni az orgazmus bekövetkeztét.
Nem utolsósorban, a maszturbáció kitűnő segédeszköz, ha a partnernő betegsége, hiánya nem teszi lehetővé a szexuális együttlétet, vagy éppen a szexuális vágy túlburjánzik a férfiban.
Előfordulhat, hogy egyes férfiak annyira elkötelezetté válnak saját kielégítésüket illetően, hogy elvesztik a társuk, vagy a másik nem iránti érdeklődésüket. Az így kialakuló elidegenedés miatt nagyon nehéz fenntartani egy jól működő párkapcsolatot. Hangsúlyozandó azonban, hogy jól működő párkapcsolatokban igenis van helye az önkielégítésnek is.
Az önkielégítés bizonyos formái miatt esetenként szexuális zavarok is kialakulhatnak
A szakértők figyelmeztetnek, hogy a szexuális partnerrel történő együttléttől jelentősen eltérő önstimuláló módszerek zavarokat okozhatnak. A rendszeresen túl nagy erővel, nyomással végzett mozdulatok által kiváltott érzés, esetleg az orgazmus is elmaradhat szexuális együttlét során, mert a stimuláló hatás alulmarad a megszokotthoz képest.
A maszturbáció prosztatarákot okoz? – Az összefüggés nem bizonyított. Egy 2003-ban végzett ausztrál vizsgálat a korai életkorban gyakorta végzett önkielégítés a későbbiekben kialakuló prosztatarák csekély kockázatát igazolta. Egy 2004-ben végezz újabb vizsgálat azonban nem mutatott összefüggést a gyakori ejakuláció és a betegség kialakulása között.
A rák kockázatát nem maga a maszturbáció jelenti. A megemelkedett férfi-hormonszint, vagy a rákkeltő anyagok prosztatában való jelenléte feltehetőleg okozhat rákos megbetegedéseket.

Szólj hozzá