Vákumpumpák

Péniszpumpa deluxe

Nyomásmérővel ellátott henger 30cm hosszú, 22cm mély, belső átmérője 6cm, puha szilikon mandzsettával, a nyílás átmérője 3cm és rugalmas és ergonómikus, hatékony pumpakarral, nyomáskiegyenlítő szeleppel ellátva. Kiválóan alkalmas az erekció fokozására és pénisznövelésre is! A termék az üzletünkben megvásárolható!
Péniszpumpák hatékonysága: Az erekciópumpa lehetővé teszi, hogy megnövelje péniszét drága sebészeti beavatkozás nélkül. Friss, oxigéndús vért pumpál a corpora cavernosa-ba, mely által fokozni tudja a hímvessző kondícióját. Már egy használat után észrevehetően nagyobb és vastagabb lesz a pénisze!
Azok értek el pillanatok alatt jelentős fejlődést, akiknek a pénisze nyugalmi állapotban jóval kisebb mint erekció közben. A péniszpumpa nem ígér csodát, eredményes használatának kulcsa a türelem és a kitartás. Hasonló ez a súlyzókkal végzett edzéshez. Egy edzés nem hoz tartós változást, csak egy kicsit duzzadtabbak lesznek az izmok a tréning után. Viszont ha hetente többször végez gyakorlatokat, akkor már láthatóak lesznek a változások.
Az erekciópumpa egy segédeszköz péniszének fejlesztéséhez, melynek pozitív hatásai csak néhány hét elteltével válnak igazán szembeötlővé. Az első észrevehető változás a nyugalmi állapotban bekövetkező hosszúság és kerületnövekedés.
A pimpában uralkodó szívás kitágítja a corpora cavernosa üregeit, ezáltal több vér áramolhat beléjük. Általában 1-3 hónap használat után indul meg a hosszanti növekedés, és minél többször alkalmazza, annál vastagabb és hosszabb lesz a pénisze.

Szólj hozzá