Cikkek,  Vibrátorok

Tippek a vibrátor használatához – tuti élvezet!

Nem is olyan nagyon régen – mint amiről egy film is készült – az orvosok a vibrátorral a páciensek szeméremajkait és csiklóját masszírozták, ez volt a gyógyír a női hisztériára, ettől aztán ellazultak!
A vibrátor nyújtja a stimuláció legintenzívebb formáját, amellyel gyönyört okozhatunk magunknak, és partnerünknek. A nők esetében a klitorisz és a környező részek olyan erős, közvetlen és fáradhatatlan izgatásban részesülnek, amit gyakran a partner nyelve, keze és pénisze sem tud garantálni.
E játékszer segítségével a férfiak számtalan erogén zónája is ingerelhető, olyanok is, amelyekről maga sem tud. Olyan pároknál, ahol a kölcsönös örömszerzés már rutinná vált, a vibrátor segít feldobni a szexuális életet, azoknál pedig, akik egyébként is szenvedélyesen űzik a sportot, csak hab a tortán.
A vibrátor biztonságos, nem egészségtelen, és még csak nem is környezetszennyező ketyere, ami mindenkinek örömöt szerezhet. Mielőtt azonban nekiállnál ész nélkül vibrátort keresni, és az utadba kerülő legelsőt megvenni, nem árt, ha eldöntöd mire is kell neked!
Egyedül, vagy partnereddel akarod használni? Hüvelyi, anális, netán mindkettő együttes használatát tervezed? És még nem is beszéltünk arról, hogy számtalan formában és méretben kaphatók!
– Vannak behatolásra is használható vibrátorok. Léteznek tojást formázó darabok, ezeket mégis inkább külső izgatásra ajánlják. Ezek – a nem péniszformájú vibrátorok – igen közkedveltek a férfiak körében.
– G-pont ingerlésére léteznek, külön erre a nemes célra kialakított vibrátorok. Ezek feje hajlított, melynek segítségével a vagina kellő részére tud nyomást gyakorolni. Srácok! Ne gondoljátok, hogy egy ilyen eszköz, a prosztata ingerlésére nem alkalmas! “annyira fáj! mert még soha nem használtad…”
– A felcsatolható vibrátorok, melyek hölgyek körében igen közkedveltek huncut kis játékszerek, a munkába menés, bevállalósabbaknál tárgyalás közben is használhatóak. Ezek a combra, illetve derékra erősített apróságok kéz használata nélkül működnek.
A vibrátorok választéka első látásra kicsit félelmetes lehet. A tökéletes vibrátor kiválasztása szükségessé tehet némi önfeltérképező házi feladatot. A következő pár kérdés megválaszolása azonban segíthet a választás rögös útján, hogy így könnyebben megtaláld a neked legmegfelelőbb játékszert.
– Mire szeretnéd használni? A csiklód izgatására? Vagy a vaginádban, illetve análisan is szeretnéd feldugni? A valósághű vibrátor (melyek a behatolásra is nagyon alkalmasak) használata a vaginán kívül is nagy élményt nyújt, amennyiben elég erős a csúcsukon lévő vibráló funkció. Ha nehezen jutsz el az orgazmusig, akkor a legmegfelelőbb játékszer számodra a klasszikus vibrátor, melyet nem feltétlenül fogsz használni a vaginádban. Ha a vibrátor használatát análisan is szereted, figyelj arra, hogy az alján kibővüljön, így nem tud teljesen becsúszni. Mindamellett nem feltétlenül jó, ha ugyanazt a vibrátort használod vaginális és anális játékokra is egyszerre. Vannak kifejezetten erre a célra kapható játékszerek is, mint például az anál vibrátorok.
– Milyen erős legyen a vibrálás? Ha még soha nem volt részed egy vibrátor kényeztetésében, ez egy elég nehéz kérdés lehet a számodra, de támaszkodj a tapasztalataidra: Ha maszturbálás során inkább az erős dörzsölést részesíted előnyben a gyengéd simogatás helyett, akkor valószínűleg értékelni fogod az erős vibrálást. Válassz elsőre egy olyan vibrátort, aminek állítható erősségű vibráló funkciója van.
– Mennyit akarsz költeni? Sokan azt gondolják, hogy először egy olcsóbb vibrátor vásárlása legmegfelelőbb arra, hogy először kipróbálják. Azonban, ha kereted engedi, vegyél egy jobb minőségű vibrátort, nehogy csalódást okozzon az első élmény.
– Milyen nagy legyen? Ha a vibrátort nem csak a csiklód külső izgatására szeretnél használni, hanem be is szeretnéd vezetni a vaginádba, akkor érdemes odafigyelni a méretére is. Ha nem vagy benne biztos, hogy milyen méret lenne neked a legmegfelelőbb, inkább vegyél először egy kisebbet és ezen tapasztalatból kiindulva válassz a későbbiekben nagyobbat (ha szükségét érzed).
– Hogyan nézzen ki? Most, hogy a választékot leszűkítetted, figyelembe kell venned a vibrátor kinézetét is. Ez azonban már teljes mértékben egyéni ízlés kérdése: lehet, hogy a legcsinosabbat, a legkényelmesebbet, a legtöbb funkcióval rendelkezőt fogod választani, de ez már a te ízlésedtől függ. Azt a vibrátort válaszd, amely a legjobban passzol az egyéniségedhez.
Üzletünkben páratlan választék áll rendelkezésedre, például ha szeretnéd a kádban is élvezni a kényeztető érzést, vegyél vízálló vibrátort!

Szólj hozzá