Cikkek

Sex shop 69

vibrátor blog leírásai és vibri repertoár ma már nagyon széles, változatos anyagokból és méretekből válogathatunk, népszerűek a bőrszerű, már-már teljesen élethű anyagok és a szilikonos társaik, amelyek összeszorításával a medenceizmokat is lehet erősíteni. A méretek olyan 12 – 35 cm között vannak, de lehet kapni 3 cm-es tojásvibrátort, és öklöt mintázó robusztus darabokat is. Nem csak a hosszúságuk, átmérőjük, anyaguk, de tudásuk szerint is osztályokba sorolhatók.

Az adult tartalomgyártók videói és képek az egyéni és páros szex ábrázolásához szexjátékszereket is használnak. Főleg a leszbikus és szóló jelenetekben kedveltek a szex segédeszközök. Többen sex shop 69 szexboltan is forgatnak. Ilyenkor sok backstage, werk fotó is készül.

próbáld meg megvizsgálni a testedet – és a vágyaidat
Az első szexuális játék kiválasztásakor a kezdők gyakran eltévednek a nagy választék miatt. A választás megkönnyítése érdekében megpróbálhatja kideríteni preferenciáit – mi izgatja Önt és milyen stimulációt szeret. Ehhez először is időt kell szánnia arra, hogy tanulmányozza testét, mind önállóan, mind partnerrel vagy partnerekkel, ha ilyen szükség van.

Ha maszturbálsz, figyelj arra, hogy mit csinálsz, és hogyan reagál a tested. Szavaival élve szülész-nőgyógyász, szexológus a maszturbáció a szexuális fejlődés egyik legfontosabb pillanata, amelynek során tanulmányozzák a testet, az erogén zónák “fejlődését”, a fantáziák megvalósítását, annak tanulmányozását, hogy egy személy hogyan szeretne szexelni.

Ha nincs tapasztalata a maszturbációról, megpróbálhatja megérinteni és simogatni a test különböző részeit (vagy megkérheti partnerét), hogy tegye meg), és megfigyelheti saját reakcióját: hol, hogyan és mikor válik kellemessé, és mikor kell megváltoztatnia a technikát vagy leállítania a folyamatot. Ennek eredményeként képes lesz megérteni, hogy milyen stimuláció – klitorális, hüvelyi, anális, a pénisz és a herezacskó különböző részeinek simogatása, vagy mindenféle kombináció – tetszik. Ugyanakkor, ha nincs kedve maszturbálni, de szex közben ki akar próbálni egy játékot, ez teljesen normális.

A szexológus a nemekre és a szexualitásra szakosodott pszichológus azt tanácsolja, hogy ne keressen orgazmust a test tanulmányozásakor, hanem keressen örömöt annak érdekében, hogy idővel “térképet” készítsen szexualitásáról. Ily módon meg lehet határozni, hogy mikor következik be fiziológiai izgalom, és mikor kapcsolódik az érzelmi felemelkedéshez, fantáziákhoz, a nyögési vágyhoz vagy más hangokhoz. Természetesen ezek a folyamatok bármilyen sorrendben mehetnek, mert mindannyian másképp épülünk fel. Figyelje meg, mi okoz kellemes izgalmat, felgyorsítja a légzést, és vért biztosít a nemi szerveknek. Ez lehet képek, szagok, textúrák, ízek, bármi.

Ha van tapasztalata a BDSM-ben (és ehhez nem mindig szükségesek a játékok – néha elegendő a domináns partner könnyű rögzítése, verése vagy még igényesebb intonációja), itt a folyamat fantáziáira és érzéseire is összpontosítania kell. Például, ha tetszik érzékszervi depriváció, a bekötött szemek vagy öklendezések működhetnek az Ön számára, és ha inkább a rögzítés érzését részesíti előnyben, jól jöhet a bilincs vagy a kötél a kötéshez. Fontos azonban szem előtt tartani a BDSM alapelveit: kommunikáció, önkéntes kölcsönös beleegyezés és biztonság.

Ha még nem tudja, hogy szereti-e a BDSM-et, nézze meg a “Titkárnő” című filmet. Az a tény, hogy a BDSM egyszerre három rövidítés (BD – rabság és fegyelem, DS – domináns és engedelmes, SM – szadomazochizmus). És a BDSM-ben a legfontosabb dolog a “tudásban” lévő emberek szerint nem kellékek, hanem pszichológiai játék a hatalommal, ami tükröződik a filmben. Kuznetsova szerint, ha tetszik egy kötött személy látványa, vagy a BDSM rögzítésének és egyéb finom megnyilvánulásainak ötlete – például valami rezonál egy film nézésekor -, akkor érdemes kipróbálni.

Tematikus képzési videókat is nézhet, podcastokat hallgathat, könyveket olvashat, vagy részt vehet a saját szexualitásának felfedezésére szentelt szemináriumokon. Olvassa el a maszturbációról és a szexuális játékokról szóló részeket és olvassa el a Szexpláza blogot. A szexuális intelligencia jobban megérteni preferenciáit, és megtanulhatja, hogyan beszéljen róluk.

Ugyanakkor jobb, ha nem az oktatási értelemben vett pornográfiára összpontosítunk. Lehet, hogy valaki szeretne valamit nézni, maszturbálni valami mást, és még mások is meg akarják valósítani.

A sex shop69 szexboltban vannak egyszerű, egy sebességes vibrátorok, de léteznek már két felé rotáló, sokfokozatú, és erősségű termékek, az egyedi formákról nem is beszélve: delfin, virágforma, nyuszi, és még ki tudja milyen alakú, formájú példányokkal is találkozhatunk. A csúcsmodelleket ma már szexológusok segítségével tervezik meg, jellemző rájuk, hogy orvosi minőségű szilikonból készülnek, erős motorral rendelkeznek, vízállók, USB töltősek, halkak, és több programot tudnak.