Cikkek,  Szex

Ilyen szexre vágyik a férfi

1. A férfiaknak olyan a szex, mint az olajcsere. Nagyon nyűgösek lesznek, ha nem jutnak hozzá rendszeresen.
2. A férfiak azt szeretnék, hogy a partnerüknek jó legyen. A férfi saját öröme már csak hab a tortán.
3. A férfiak azt várják a nőktől, hogy a ruhájukkal együtt vessék le a gátlásaikat is.
4. A nő élvezze a nőiességét és a szexualitását, és ezt mutassa is ki. Lepje meg például a férfit egy szexi képpel magáról, amit becsempész mondjuk a pénztárcájába. Vagy írjon neki e-mailt, sms-t arról, hogy mit visel éppen és mit nem.

5. A férfiak éppúgy akarják az előjátékot, mint a nők, s általában ugyanúgy vágynak a gyöngédségre, a simogatásra, a puha érintésekre is.
6. A férfiak mindennél jobban vágynak a rajongásra. Az számukra az egyik legizgatóbb dolog, ha a nők éreztetik velük, hogy mennyire akarják őket, és vágynak rájuk.
7. A férfiak mindig attól félnek, hogy nem lesznek a szexben elég jók, pedig valóban szeretnének örömet szerezni partnerüknek.
8. A jó szexuális élmény a férfiak szerint olyan, mint egy nagyszerű utazás: olyan társra vágynak hozzá, aki lelkes, kalandvágyó, és tudja, hogyan kell bánni a kormányrúddal.
9. Bár a férfiak szeretnek vadászni, de ha már megvan a zsákmány, semmiképpen nem arra vágynak, hogy a nő hanyatt feküdjön, és „halottnak tettesse” magát. Szívesebben veszik, ha miután már becserkészték a nőt, akkor ő ugyanolyan rámenősen viselkedik, mint ahogy azt általában a férfiaktól várják.
10. A nő képes szexuálisan feltölteni a férfit a határozottságával, a csábításával, sőt még a dirigálásával is: Érints meg! Vetkőzz! Még egyszer! Most!
11. A férfiakat sokkal jobban foglalkoztatja a következő szeretkezés, mint a legutóbbi. Még akkor is, ha úgy érzik, mintha kalapáccsal verték volna fejbe őket, már a következő alkalmat tervezgetik.
12. A szex képes olykor teljesen a hatalmába keríteni egy férfit. Szinte mindegyikükkel előfordul, hogy a vágyuk átveszi az uralmat egy időre az értelem fölött, s teljesen megváltoztatja, „bolonddá” teszi őket. Forrás: Szexpláza.hu

Szólj hozzá